OLFLO

Atelier-Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling

& groei

 

Tilburgseweg 223

4817 BD Breda

076-5659330

info@olflo.com

Als je vastloopt in je relatie kun je zeggen, dat was het dan, het gaat niet meer, over en uit, hoe pijnlijk ook of niet. Je kunt je signalen van onvrede, gemis of anders ook zien als vraag om verandering of groei. Je zegt eigenlijk: ik wil iets veranderen, zo wil ik deze relatie niet.

 

Relatietherapie kan een belangrijke ondersteuning zijn in dit veranderingsproces. Voor wie ? Als je steeds aan het voldoen bent aan de verwachtingen van je partner i.p.v. je eigen behoefte te volgen; Als je je partner niet of nauwelijks ontmoet. Als je je eenzaam in je relatie voelt. Als je jezelf geen ruimte geeft. Als je de ander geen ruimte laat; Als je in een patroon terecht bent gekomen dat niet meer voldoet of bevredigend is.

 

Als je behoefte voelt aan meer geluk, liefde en verbinding in jouw relatie; Als je boosheid, verdriet voelt en hier niet of nauwelijks contact over maakt. Als je elkaar bestrijdt in plaats elkaar hoort en ontmoet; Als je signalen van saaiheid, gewoonte, wilt gebruiken voor groei; Als je meer uit je relatie wilt halen.

 

RELATIE-THERAPIE:

Als koppel werken aan leervragen in de relatie.
Begeleiding:Irene van der Wolf en/ of Geert-Jan Floris.

Een bijeenkomst duurt 1½ uur.relatie-therapie